Πολιτικη

Β. Κυνουρία: Τα ηνία του Δημοτικού Συμβουλίου στον Γ. Κουτρουμπή

Πολιτική διαφωνία από τον δημοτικό σύμβουλο Αγγ. Καμπύλη για τη θέση του προέδρου.Το νέο προεδρείο του ΔΣ καθώς και τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής ψήφισε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο.

Νέος πρόεδρος που προτάθηκε από την πλειοψηφία ο κ. Γ. Κουτρουμπής. Από την μείζονα μειοψηφία προτάθηκε και εκλέχθηκε ως αντιπρόεδρος ο κ. Περ. Παινέσης, ενώ για την θέση του γραμματέα, μετά την παραίτηση της ελάσσονος μειοψηφία, εκλέχθηκε ο δ/σ της πλειοψηφία κ. Κ. Τσιώρος. Και οι τρεις εκλέχθηκαν με 19 ψήφους στους 23.

Πολιτική διαφωνία από τον δ/σ κ. Αγγ. Καμπύλη για τη θέση του προέδρου, λέγοντας πως η πρόταση του κ. Κουτρουμπή σε συνδυασμό με τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του στο ΔΣ υποβαθμίζει τη λειτουργία του και ως εκ τούτου η παράταξή του απείχε της διαδικασίας.

Στη συνέχεια εκλέχθηκαν τα μέλη των επιτροπών με προτάσεις απ’ ολες τις παρατάξεις. 4 τακτικά από τις πλειοψηφία και 2 από το σύνολο της μειοψηφίας, με τους αναπληρωματικούς τους. Συγκεκριμένα:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τακτικοί: Κολλαρετάκης Α, Γκαύρος Δ, Τσιώρος Κ, Τσιώρου – Κολοβού, Καμπύλης Γ και Καμπύλης Αγγ.
Αναπληρωματικοί: Π. Σαβούρδος, Δ. Αρφάνης, Σκαντζός Εμμ, Παινέσης Γρ. και Γιοβάς Ι.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Τακτικοί: Σούρσος Π, Τσιώρος Κ, Βλάχος Χρ., Τακλής, Κλεώπας και Γιοβάς
Αναπληρωματικοί: Βλαχόγιαννη, Χονδρολέος, Αρφάνης Δ, Παινέσης Γρ, Καμπύλης Αγγ.

Πρόεδρος των επιτροπών είναι ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς ή αν οριστεί με απόφασή του κάποιος από τους νέους αντιδημάρχους που θα ανακοινωθούν σύντομα. Από τη διαδικασία απουσίαζαν οι δ/σ Καλλίθρακας, Ι. Καμπύλης και Αλ. Αρφάνης.

Πηγή: astrosnews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.