Πολιτικη

Πρωτοφανής επίθεση Βλάση στον Τατούλη για τα απορρίμματα

Ο Bουλευτής της Ν.Δ στην Αρκαδία, Κώστας Βλάσσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί σε ΜΜΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, άσκησε δριμύτατη κριτική στην πολιτική που ακολουθεί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου!

 Και δεν έμεινε μόνο στην κριτική....Προχώρησε σε χαρακτηρισμούς για την ποιότητα της πολιτικής που ασκεί ο κ. Τατούλης, αναφέρθηκε σε... "πολιτικάντηδες των θεωρητικών έργων και της ψευτοπολιτικής που σύντομα ο λαός θα τους στείλει σπίτι τους", έθεσε ρητορικά ερωτήματα του τύπου "που πάνε τώρα τα σκουπίδια, αλήθεια, αφού δεν έχουμε ούτε προσωρινή ούτε ολοκληρωμένη διαχείριση;", επανέλαβε αρκετές φορές τις φράσεις "ο λαός, πλέον, δεν έχει κοντή μνήμη" και "δεν τρώει κουτόχορτο"ενώ κατέθεσε και πέντε σημεία για να επιλυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων.

 

Κατέληξε δε, λέγοντας πως "κάποιος που εκλέγεται επί 30 χρόνια απ' τους Αρκάδες, οφείλει να τους σέβεται"!

 

Αναμένεται η απάντηση του κ. Περιφερειάρχη.

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο....

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.