Πολιτικη

"Κεραυνός εν αιθρία" ή επίσημη κήρυξη "πολέμου"; (video)

Από καθαρά δημοσιογραφική άποψη, η σημερινή συνέντευξη τύπου του κ. Κώστα Βλάση, ήταν, ομολογουμένως, πολύ σημαντική.

Όχι μόνο γιατί ο Βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να μιλήσει για ένα νευραλγικής σημασίας ζήτημα, αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά, κυρίως, γιατί επέλεξε να καταφερθεί εναντίον του κ. Τατούλη, υιοθετώντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς!

 

Μια κίνηση με μεγάλη πολιτική σημασία, που δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι ο κ. Βλάσης έχει-ή, σε κάθε περίπτωση, πιστεύει πως διαθέτει-το ανάστημα να έλθει σε αντιπαράθεση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, προκειμένου, όπως υποστήριξε, να υπερασπιστεί τους πολίτες της Αρκαδίας. 

 

Επί της ουσίας, ο Βουλευτής της Ν.Δ αναφέρθηκε στην "ανικανότητα", στην "ανακολουθία λόγων και πράξεων", στην "αλαζονεία", τον "πολιτικαντισμό", ακόμα και την "αχαριστία", που θεωρεί πως χαρακτηρίζουν τις πολιτικές πρακτικές του κ. Τατούλη στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας.

 

Επίσης, έθεσε και αρκετά ερωτήματα, όπως για την τωρινή κατάληξη των σκουπιδιών 23 δήμων που δεν διαθέτουν κανένα σύστημα διαχείρισης, για το πως θα επανενταχθεί το έργο ΣΔΙΤ σε ΕΣΠΑ αφού έχει αλλάξει ο νόμος και την αρμοδιότητα έχει ο ΦΟΔΣΑ και όχι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη διαχείριση άλλων Περιφερειών-όπως η Ήπειρος- που ξεκίνησαν μετά την Πελοπόννησο αλλά..."τερμάτισαν" μπροστά απ' αυτήν!

 

Ο κ. Βλάσης πρότεινε και πέντε βήματα για την επίλυση του θέματος των απορριμμάτων, μάλιστα τα χαρακτήρισε "εφικτά", αρκεί να υπάρχει η βούληση για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

Δείτε περισσότερα στο Βίντεο....

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.