Πολιτικη

Νέος Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Δήμου ο Π. Παπαχρόνης

Με απόφαση του Δημάρχου, κ. Παυλή, ορίστηκε ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος ως "εντεταλμένος", με αρμοδιότητα, μεταξύ άλλων, για την την εποπτεία και το συντονισμό του αυτοτελούς γραφείου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το κείμενο της απόφασης, "Ο ανωτέρω θα καλείται να παραβρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα συντονίζει τους Αντιδημάρχους σε θέματα προβολής του έργου τους και παραγωγή ανακοινώσεων και θα έχει πλήρη ενημέρωση, από τους Αντιδημάρχους για τις δράσεις τους και την πορεία των έργων προκειμένου νε επιμελείται για τις συνεντεύξεις ενημέρωσης προς τα Μ.Μ.Ε".

 

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Παπαχρόνη, ευελπιστούμε πως θα έχουμε μαζί του μια αγαστή συνεργασία, όπως και με τον κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.