Πολιτικη

Βέλη Οδυσσέα κατά Γιαννακούρα και Νικολάκου

"Το θέμα του αποκλεισμού της Τρίπολης από τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης του Ε.Π. Πελοποννήσου 2014-2020 δημιούργησε αναστάτωση και απογοήτευση στην τοπική κοινωνία, στους φορείς και στους πολίτες της Τρίπολης."

 

Η Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που υπέβαλα στη Βουλή ζητώντας να κατατεθεί στο Κοινοβούλιο η μελέτη που καταρτίστηκε ώστε να επιλεγούν η Καλαμάτα και το Ναύπλιο-Άργος, καθώς και το σκεπτικό της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ε.Π. Πελοποννήσου, δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στην Περιφέρεια.

 

Η Περιφέρεια είναι ελεύθερη να ενημερώσει τους πολίτες, έστω και εκ των υστέρων, δημοσιεύοντας τα πρακτικά και τις αιτιολογικές εκθέσεις των δικών της αποφάσεων. Ως Βουλευτής, ασκώ κοινοβουλευτικό έλεγχο στην Κυβέρνηση, και περιμένω να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα στη Βουλή των Ελλήνων.

 

Είμαι βέβαιος ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, αλλά και οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης θα ήθελαν να ενημερωθούν για μία τόσο σημαντική απόφαση που αφορά άμεσα στην καθημερινότητά τους και στην ποιότητα της ζωής τους και τις επηρεάζει καθοριστικά.

 

Κατά τα λοιπά, επιστρέφω στον/ην συγγραφέα του κειμένου τις ειρωνείες και τις λοιδορίες, που χαρακτηρίζουν τον εμπνευστή τους και μόνο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.