Πολιτικη

Ο Θ. Καραλής για τον χαμό του Τάσου Μουκάκη

Ο αιφνίδιος θάνατος του Τάσου Μουκάκη προξένησε θλίψη...

 

Η είδηση του θανάτου του αγαπητού μας φίλου Τάσου Μουκάκη, προξένησε βαθιά θλίψη σε όλους μας.

 

Ο Τάσος Μουκάκης υπήρξε άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό, που με την απέραντη καλοσύνη του  ,την σπάνια ευγένεια ,την σεμνότητα ,την ειλικρίνεια , τη συνέπεια  αλλά και το χιούμορ του ,έγινε πολύτιμος και ανεκτίμητος για όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

 

Γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1919 στο  Μπεσικτάς της Τουρκίας και έμελε να διανύσει έναν τόσο μεγάλο δρόμο, όσο να φτάσει στην πόλη μας.

 

Η  πορεία της ζωής του θα μείνει συνυφασμένη με την ιστορία  της Τρίπολης και των κατοίκων της ,μιας και το ενδιαφέρον του ήταν από πολύ νωρίς στραμμένο στον αγώνα για την καλυτέρευση των συνθηκών  της ζωής όλων, μέσα από τους συλλόγους και τα σωματεία στα οποία πρωτοστάτησε.

 

Υπήρξε  ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Κ.Α.Π.Η Τρίπολης.

 

Μέχρι το τέλος της ζωής του καθημερινά βρισκόταν εκεί για να μιλήσει σε όλους και να βοηθήσει σε ότι μπορούσε, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του , θυμίζοντας το στόχο και το σκοπό λειτουργίας του.

 

Τον ευχαριστούμε γι αυτό και για την πολύχρονη προσφορά του στον Θεσμό.

 

Σε όλη του τη ζωή υπήρξε αγωνιστής και πρωτοπόρος ,αλλά πολύ περισσότερο υπήρξε άνθρωπος ,γι αυτό και αφήνει, φεύγοντας ,σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε  ένα δυσαναπλήρωτο κενό και την πόλη μας φτωχότερη από έναν άνθρωπο που είχε την ικανότητα να προάγει την μνήμη μέσα από τον απλό λόγο.

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης  αισθανόμενοι βαθιά θλίψη για τον θάνατο του αγαπητού σε όλους μας Τάσου Μουκάκη εκφράζουν τα ειλικρινή  συλλυπητήρια στους οικείους  του.                                  

                                                                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                                  Του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης 

                                                                                                            Καραλής Θεόδωρος

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.