Πολιτικη

Ευχαριστήριο μήνυμα Καραλή σε Παυλή!

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης εκφράζει την ικανοποίηση του για την εμπιστοσύνη του Δημάρχου στο πρόσωπό του για την ανανέωση της θητείας του.

 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον  Δήμαρχο Τρίπολης  κ. Δημήτρη Παυλή  και  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκαναν για δεύτερη φορά, χθες το βράδυ ( 28/3/2017 ) ανανεώνοντας  την θητεία μου παραμένοντας  στη θέση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου  ( ΝΠΔΔ ) του Δήμου Τρίπολης για άλλα δυόμισι χρόνια.  Το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου έχει γίνει αποδεκτό από όλες τις παρατάξεις του Δήμου Τρίπολης γεγονός που γεμίζει ευθύνες εμένα και τους συνεργάτες μου. 

Ευχαριστώ,

 

Ο Πρόεδρος του 

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης,

ΚΑΡΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.