Πολιτικη

Κικίλιας: Ο Τατούλης δεν είναι μέλος της ΝΔ (video)

Από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, βάθυνε ακόμη περισσότερο το ρήγμα ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Οι "τίτλοι τέλους" της σχέσης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη με τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι “γράφτηκαν” κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επίκαιρη επερώτηση, που κατέθεσαν 10 βουλευτές της Πελοποννήσου για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων και την επίρριψη ευθυνών στον Περιφερειάρχη, ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την επίσημη και απόλυτη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προς τους βουλευτές της δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ο κ. Τατούλης δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Και επίσης, ότι η Νέα Δημοκρατία αξιολογεί με πολύ θετικό τρόπο τις προτάσεις, τις θέσεις και τις παρεμβάσεις των βουλευτών της που προέρχονται από την Πελοπόννησο".

Δείτε το βίντεο μετά το 14'49''

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.