Πολιτικη

Κατσίρης για απορρίμματα και Ν.Δ.

O Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου & πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρίπολης, Γιάννης Κατσίρης, απαντά για το αν η Ν.Δ έχει αλλάξει στάση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

 

«Η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο είναι επιεικώς απαράδεκτη και την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτό, φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που επί 2,5 χρόνια πειραματίζεται και καθυστερεί να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη λύση, τη μόνη λύση που είναι εφικτό να εφαρμοστεί στην Πελοπόννησο, έχει ετοιμαστεί από την Περιφερειακή Αρχή και εγκρίθηκε από τους πολίτες της Πελοποννήσου, στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί αποτέλεσε το μόνο θέμα αντιπαράθεσης κατά την προεκλογική περίοδο.

 

Έτσι λοιπόν, το σχέδιο ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, έχει λάβει και πολιτική έγκριση. Συνεπώς σήμερα, περισσεύουν τα «κροκοδείλια» δάκρυα από κάποιους, που «όψιμα» θυμήθηκαν να αντιταχθούν, χωρίς να προτείνουν τίποτα το συγκεκριμένο, την ώρα μάλιστα που οι πολίτες της Πελοποννήσου καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα πρόστιμα.

 

Η Ν.Δ είναι αρραγής στην Πελοπόννησο, υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που δεν μπορεί παρά να εκφράζει την ανησυχία της, για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού. Τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα εισήγαγαν στη χώρα οι κυβερνήσεις της Ν.Δ και εξ αυτών επιλύθηκαν πολλά και μεγάλα προβλήματα, όπως η κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, που σήμερα εγκαινιάζουν ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του, αλλά ξεχνούν ότι τα έργα άρχισαν από τις κυβερνήσεις της Ν.Δ. και ξεχνούν επίσης τον πόλεμο που είχαν κάνει τότε για τα ΣΔΙΤ. 

 

Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πελαγοδρομούσε με τις ιδεοληψίες της κι αν δεν ανέπτυσσε μια άνευ προηγουμένου διγλωσσία και είχε συμπεριφερθεί υπεύθυνα, σήμερα η Πελοπόννησος θα είχε λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων, που προκαλεί σε όλους τους νομούς τεράστιο περιβαλλοντικό και οικονομικό ζήτημα, επιβαρύνοντας την τσέπη των Πελοποννησίων.

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν χωρά καμία καθυστέρηση στο ζήτημα αυτό και η κυβέρνηση οφείλει, το συντομότερο δυνατό, να ξεπεράσει τις ιδεοληψίες της και να λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις. Η  Νέα Δημοκρατία, ως σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη, ξέρει να παίρνει αποφάσεις και ξέρει και να τιμά τις αποφάσεις που έχει λάβει. 

 

Και ο νοών νοείτω…»

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.