Πολιτικη

Επίθεση ΛΑΕ σε ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση σκουπιδιών

Ο περίφημος διάλογος του πρωθυπουργού με τον Περιφερειάρχη...

Σφοδρότατη επίθεση εξαπολύουν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με κοινή ανακοίνωσή τους, οι νομαρχιακές οργανώσεις Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της ΛΑΕ.

Αφορμή αποτέλεσε η συνομιλία που φέρεται να είχε, χθες Μεγάλη Τρίτη, στα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού, ο πρωθυπουργός με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη σχετικά με τη διαχείριση των σκουπιδιών:

"Τσίπρας σε Τατούλη: Πέτρο, πώς πάμε με τα σκουπίδια; Τελειώνουμε; Προτεραιότητά μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης στην Πελοπόννησο ως ένα από τα μεγαλύτερα έργα της χώρας», φέρεται να είπε ο Αλ. Τσίπρας στον Π. Τατούλη, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Προστίθεται παράλληλα, ότι πλέον «η κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο στο καταστροφικό σχέδιο Τσίπρα - Τατούλη - ΤΕΡΝΑ, υποθηκεύοντας το μέλλον της Περιφέρειας για πολλά χρόνια και με τεράστιο οικονομικό και περιβαλλοντικό κόστος για τους πολίτες".

Στην ανακοίνωση τέλος εκφράζεται η απορία αν "οι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι δημοτικές παρατάξεις, που εκλέχθηκαν με σημαία την αντίθεσή τους στη ΣΔΙΤ, θα σιωπήσουν και θα αποδεχτούν τα καταστροφικά σχέδια Τσίπρα - Τατούλη, διακυβεύοντας έτσι και την προσωπική τους αξιοπρέπεια ή θα αντιταχθούν σε αυτόν τον κατήφορο".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.