Πολιτικη

"Μήνυμα" Σαμαρά από την Πύλο: Ή με το κόμμα ή με τον Τατούλη

Σαφές μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά σε στελέχη του Τατούλη από τη Μεσσηνία.

 

Τι διαμήνυσε από την Πύλο ο πρώην Πρωθυπουργός για το θέμα της διαμάχης Νέας Δημοκρατίας – Περιφέρειας Πελοποννήσου με αφορμή τη διαχείριση των απορριμμάτων.

 

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Αντώνη Σαμαρά, για πρώτη φορά μετά την κατάθεση της ερώτησης των 10 βουλευτών της ΝΔ (μεταξύ αυτών και του βουλευτή Μεσσηνίας) για το θέμα των σκουπιδιών της Πελοποννήσου, είχαν στελέχη της παράταξης Τατούλη.

 

Σαφές μήνυμα

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο κ. Σαμαράς φρόντισε να διαμηνύσει προσωπικά τη θέση του έναντι του ζητήματος που έχει κάνει "άνω – κάτω" τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε με σαφήνεια ότι από τη μία υπάρχει η θέση του κόμματος και από την άλλη η θέση της Περιφέρειας. Κάλεσε, μάλιστα, τα στελέχη της περιφέρειας να λάβουν τις πολιτικές τους αποφάσεις. "Από τη μία είναι το κόμμα και από την άλλη η Περιφέρεια" φέρεται να είναι το "επιμύθιο" του "μηνύματος" Σαμαρά.

 

Πηγή: http://messiniapress.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.