Πολιτικη

"Express" Δημοτικό Συμβούλιο!

Ένεκα εορταστικής περιόδου αλλά και απουσίας θεμάτων που θα δημιουργούσαν προστριβές, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ολοκληρώθηκε μέσα σε 40 πρώτα λεπτά!

Εγκρίθηκαν τριάντα επτά θέματα, μεταξύ αυτών η απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κατάλληλη οδική σήμανση στην περιοχή του συνοικισμού "Κολοκοτρώνης" που γειτνιάζει με σχολικό κτίριο, στο οποίο συστεγάζονται το έκτο δημοτικό και το ενδέκατο νηπιαγωγείο Τρίπολης.

 

Επίσης, το Συμβούλιο ενέκρινε και την ενεργοποίηση του Δήμου, προκειμένου να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει ΚΔΑΠ για παιδιά με ειδικές ανάγκες, θέμα που ήταν και ο αντικειμενικός σκοπός του πρόσφατου Ραδιομαραθωνίου Αγάπης και Αλληλεγγύης, που διοργανώθηκε από το σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας και το "Παλλάδιο" Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, σε συνεργασία με τους σταθμούς "Arcadia 93.8" και "Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης" και την υποστήριξη της "ΕΡΑ Τρίπολης".

 

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις, το θέμα που..."καίει" αυτή την περίοδο είναι τα απορρίμματα και, εκτός από την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ τη Δευτέρα, ο κ. Κακλαμάνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε απόψε πως θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού, φυσικά, προηγηθεί η απόφαση- ή, η...μη απόφαση- του καθ' ύλην αρμόδιου φορέα...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.