Πολιτικη

Αρχαιρεσίες στην ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας

Mε σκοπό την εναρμόνιση των οργανωτικών μονάδων όλων των βαθμίδων προς το νέο οργανωτικό πλαίσιο της ΟΝΝΕΔ   διενεργήθηκαν την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), Προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων και Οργανώσεων Εξωτερικού κάνοντας την «Επανίδρυση» της ΟΝΝΕΔ πράξη και σε τοπικό επίπεδο.

 

Στην Αρκαδία οι παραπάνω διαδικασίες ολοκληρώθηκαν  με την εκλογή του Γιώργου Λυτρίβη ως προέδρου Νομαρχιακής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας, του Βαγγέλη Χαμπηλομάτη ως προέδρου Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Τρίπολης, του Κώστα Λέγκουρδα ως προέδρου Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Βόρειας Κυνουρίας και του Γιώργου Χιώτη ως προέδρου Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Νότιας Κυνουρίας.

 

Είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι στην Αρκαδία εγγράφηκαν εκατοντάδες νέα μέλη  στο Εθνικό Μητρώο Μελών της ΟΝΝΕΔ, μέσω της πλατφόρμας members.onned.gr, γεγονός που καταδεικνύει ότι η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία εκτός από σπουδαίο παρελθόν έχει και παρών και μέλλον. Ο πρωτοποριακός τρόπος  ηλεκτρονικής εγγραφής των νέων μελών διασφάλισε την διαφάνεια των αρχαιρεσιών της ΟΝΝΕΔ και σε τοπικό επίπεδο  θέτοντας  ως προτεραιότητά της το άνοιγμα στην κοινωνία των νέων ανθρώπων χωρίς μεσάζοντες και αιώνιους «διαπραγματευτές».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία μεταξύ των υποψήφιων της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας και των Κεντρικών Γραφείων της οργάνωσης ήταν άψογη. Δεν πρέπει να παραληφθεί η συνεισφορά στον τομέα αυτό τόσο του πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου όσο και του υπευθύνου του τμήματος οργανώσεων επαρχίας της ΟΝΝΕΔ Θάνου Κολοβού.

 

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών αυτών κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για την δημιουργία μιας ΟΝΝΕΔ από την αρχή και στεκόμαστε στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην προσπάθειά του να αλλάξει την χώρα.

 

Με επόμενο δελτίο τύπου θα ανακοινωθεί η σύνθεση της Νομαρχιακής Διοικούσας της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας καθώς και των πενταμελών συμβουλίων των ΔΗΜΤΟ.

 

Ο.Ν.ΝΕ.Δ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δελτίο Τύπου

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.