Πολιτικη

Τατούλης: Δεν εκβιάζομαι...

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολίασε την απόφαση του Εφετείου και γνωστοποίησε την πρόθεσή του να προχωρήσει τη δικαστική υπόθεση στον Αρειο Πάγο.



Την απόφασή του να προχωρήσει σε αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου Καλαμάτας στον Αρειο Πάγο γνωστοποίησε με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ο Πέτρος Τατούλης έστειλε παράλληλα σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: Δεν εκβιάζομαι!

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Σε όλους αυτούς που πίστευαν στην καταδίκη μου και προεξοφλούσαν την απομάκρυνση μου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλω να δηλώσω ότι δεν εκβιάζομαι.

Όσο είμαι Περιφερειάρχης δεν πρόκειται να πληρώσω τον λογαριασμό κανενός. Χρεοκοπημένοι και νεκροί, πολιτικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά δεν πρόκειται να βρουν σωσίβιο όσες πιέσεις και αν ασκήσουν.

Σέβομαι τον θεσμό της Δικαιοσύνης όμως δεν αποδέχομαι καμιά μομφή, καμιά ποινή όσο μικρή και αν είναι.

Θα ασκήσω αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο και είμαι βέβαιος ότι όπως κατέπεσε η απόφαση του Πρωτοδικείου έτσι θα καταπέσει και η απόφαση του Εφετείου.

Αντλούμε την δύναμη μας από τους Πολίτες και σε αυτούς απευθυνόμαστε, μετά την κατάρρευση μιας ακόμη σκευωρίας. Είμαι εδώ πιο δυνατός για να προστατεύσω το Δημόσιο συμφέρον και τον Πολιτικό Πολιτισμό που αποτελεί την μεγάλη μας παρακαταθήκη για την Πελοπόννησο".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.