Πολιτικη

Λαϊκή Συσπείρωση: "Ρουσφετολογικός μηχανισμός Τατούλη στην Πελοπόννησος Α.Ε"

"Απαράδεκτες Προγραμματικές Συβάσεις Συμβουλευτικής Στήριξης των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Πελοπόννησος Α.Ε."

 

Έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ το ποσό που δόθηκε από την Περιφέρεια τον τελευταίο χρόνο στην Πελοπόννησο Α.Ε. για την τεχνική στήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και για την Συμβουλευτική Στήριξη Περιφερειακών Ενοτήτων. 

 

Αλήθεια τι τεχνική ή συμβουλευτική στήριξη μπορεί να παρέχει η Πελοπόννησος Α.Ε., που δεν έχει μόνιμο και έμπειρο επιστημονικό, τεχνικό προσωπικό; 

 

Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τους νέους επιστήμονες τεχνικούς που αμείβονται με 500 και 600€, τι συμβουλευτική στήριξη θα προσφέρουν στους διευθυντές ή στο παλιό και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό της Περιφέρειας; 

 

Τι συμβουλευτική υποστήριξη προσφέρουν για τα τσιμενταύλακα, για απαλλοτριώσεις και τη σύνταξη φακέλων; 

 

Είναι πίσω από όλα αυτά, μόνο ο ρουσφετολογικός μηχανισμός του χιλιάρικου που στήνει ο κ. Τατούλης για τους εκατοντάδες άνεργους επιστήμονες ή και άλλες στοχεύσεις και οφέλη; 

 

Αφού χρόνια τώρα στηρίζουν και υλοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σήμερα, μία πολιτική που συνειδητά έχει αποψιλώσει και διαλύσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, προχωρούν τώρα στην ιδιωτικοποίηση του έργου αυτών των υπηρεσιών  με αυτές τις περίεργες Προγραμματικές Συμβάσεις. 

 

Καλούμε τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια, τα σωματεία τους να πάρουν θέση, να αντιπαλέψουν αυτή την πολιτική που διαλύει τις υπηρεσίες, ιδιωτικοποιεί το αντικείμενο εργασίας τους, που στην πλάτη και στο έργο τους κάποιοι επωφελούνται και αμείβονται. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.