Πολιτικη

Όχι κι έτσι, κ. Δήμαρχε...

¨Ανατριχιαστικό" το κόστος ενός...φυλλαδίου για το Δήμο Άργους-Μυκηνών!

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος, χαρακτήρισε χθες, από την Τρίπολη και πριν τη συνεδρίαση της ΠΕΔ της οποίας είναι Πρόεδρος, τη ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα "ανατριχιαστική".

 

Φυσικά, ο κ. Δήμαρχος αναφερόταν στο κόστος της και την ανάλογη αύξηση των δημοτικών τελών, που θα επιφέρει η υπογραφή μιας τέτοιας σύμβασης, στους δημότες.

 

Καλά κάνει ο κ. Καμπόσος και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών του Άργους, όπως νομίζει αυτός. Γι' αυτό, άλλωστε, εκλέχτηκε Δήμαρχος. Για να διαχειριστεί το Δήμο Άργους με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και να μην προβαίνει σε ενέργειες που θα καθιστούσαν δυσβάσταχτο το κόστος λειτουργίας του ΟΤΑ για τους Αργίτες. 

 

Συνεπώς, μας έκανε εντύπωση το γεγονός πως ο Δήμος Άργους είχε την "ιδέα" να εκδώσει ένα φυλλάδιο απολογισμού για τα έτη 2011-2016 με κόστος περίπου 25.000,00 ευρώ.

 

Δείτε και την ανάλογη ανάρτηση στην ιστοσελίδα "Διαύγεια".

 

Σημαντικό πράγμα η επικοινωνιακή πολιτική, αλλά σημαντικότερη η...οικονομία, δε νομίζετε;

 

Πηγή: gazzetta.gr, Νίκος Μποζιονέλος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.