Πολιτικη

Aθώωση Σμυρνιώτη για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφέρεται στο αποτέλεσμα των δικαστικών "περιπετειών" του για τα σκουπίδια.

Η δημοσίευση αναφέρει τα εξής:

 

"Χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης εκδίκασε έντεκα υποθέσεις που αφορούσαν τη διαχείριση απορριμμάτων της Τρίπολης το διάστημα 2012-2013 και εξέδωσε ισάριθμες αθωωτικές αποφάσεις. 

 

Αυτές οι αποφάσεις παρά το γεγονός ότι αποτελούν αναμφισβήτητη ηθική δικαίωση για τον τρόπο που χειριστήκαμε το θέμα παρά την αποδειχθείσα κατά νόμο αναρμοδιότητά μας και δίνουν μια ηχηρή απάντηση σε όσους «σκουπιδολόγους» και κατ’ επάγγελμα αυτόκλητους «υπερασπιστές» της «νομιμότητας» που με προεξάρχοντα τότε τον «βγάλτε με Δήμαρχο για να δώσω λύση» κ. Παυλή μας έσυραν στα δικαστήρια, δεν προσφέρονται για πανηγυρισμούς αφού τέσσερα χρόνια το θέμα παραμένει άλυτο, εκτός και αν η «λύση» βρέθηκε στη χύδην απόρριψη σε περιοχή Natura μέσα στο δάσος του Μαινάλου που εφαρμόζει η νυν Δημοτική Αρχή.

 

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου – αιρετούς και υπαλλήλους – στο Δήμο Τρίπολης και ιδιαίτερα τον Κώστα Ταλούμη που σε αρκετές υποθέσεις ήταν συγκατηγορούμενός μου, που ανέχθηκαν και στήριξαν την «εμμονή» μου σε απόψεις, θέσεις και ενέργειες που χθες απεδείχθη περίτρανα ότι ήταν το μέγιστο που μπορούσαμε να πράξουμε πέραν και των νόμιμων δυνατοτήτων μας για να διαφυλάξουμε στοιχειωδώς την υγεία και την ζωή των συμπολιτών μας αρνούμενοι να υποκύψουν στις «σειρήνες» της λαϊκίστικης υποσχεσιολογίας «λύσεων» που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, τους οδηγούς του Δήμου Τρίπολης, τους ιδιοκτήτες και οδηγούς εταιρειών καθώς και τον ιδιοκτήτη του χώρου της Αγ. Τριάδας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν γιατί απλά συνέβαλαν την προσπάθειά μας και φυσικά τους συνηγόρους μας, με την ευχή να δοθεί επιτέλους νόμιμη και μόνιμη λύση στο πρόβλημα."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.