Πολιτικη

Αυτοψία Τατούλη στο δρόμο Πελετά – Κρεμαστή

Το δρόμο "Πελετά – Κρεμαστή" επισκέφθηκε τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου:

 

Το δρόμο "Παλέτα-Κρεμαστή" επισκεύθηκε ο κ. Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπο Λυσίκατο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αρκαδίας κ. Γεώργιο Μπακούρη και τον Αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ. Ηλία Μάνο. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών ενός σημαντικού έργου, που υλοποιεί η Περιφέρεια και θα βελτιώσει τόσο το επίπεδο άνεσής του, όσο και ασφάλειας. Ο δρόμος αυτός συνδέει τη Λακωνία με την Αρκαδία, έχει αυξημένη κίνηση ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και σύντομα θα παραδοθεί στην κυκλοφορία. 

Ο κ. Τατούλης στη συνέχεια είχε διεξοδική συζήτηση με τους κατοίκους των Πελετών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο στο επίπεδο των υποδομών του πρωτογενούς τομέα, όσο και στις αγροτικές καλλιέργειες. 

Ακολούθως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε το δρόμο Φωκιανό – Κυπαρίσσι, ο οποίος έχει ολοκληρωθεί και σύντομα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά του. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.