Πολιτικη

Κλειστή για τα ΜΜΕ η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας! (photos)

Ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης να αποχωρήσουν από την αίθουσα, μετά την τοποθέτηση του προσκεκλημένου βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Μπουκώρου.



Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αρκαδίας βρίσκονταν μεταξύ άλλων οι Ανδρέας Λυκουρέντζος και Εύη Τατούλη όχι όμως και ο Κώστας Βλάσης.

 

Ο κ. Βουλευτής Αρκαδίας συμμετείχε στην ημερίδα για την πρόληψη της παιδικής κακοποίησης που διεξαγόταν την ίδια ώρα στο Πνευματικό Κέντρο-όπου παρούσα ήταν και η κ. Έλενα Ράπτη-, κατά συνέπεια, μέχρι την ώρα που μας ζητήθηκε να εγκαταλείψουμε το χώρο της συνεδρίασης, δεν ήταν παρών.

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Λυκουρέντζος, απορώντας με την αίτηση του Προεδρείου προς τα ΜΜΕ, είπε χαρακτηριστικά πως "Εδώ γίνονται εξεταστικές επιτροπές με τα ΜΜΕ παρόντα", για να απαντήσει, αστειευόμενος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Κατσίπος λέγοντας "Εμείς έχουμε πιο βαριά μυστικά..."

 

Όπως αναφέραμε παραπάνω, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας ήταν ο κ. Χρήστος Μπουκώρος, Βουλευτής Μαγνησίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Μπουκώρος εστίασε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, χαρακτηρίζοντας ως "τέταρτο μνημόνιο" τη συμφωνία ελλάδας-δανειστών που ξεκινά από αύριο, 13 Μαϊου, να συζητείται σε αρμόδια τμήματα της ελληνικής βουλής. Επεσήμανε πως πρόκειται για ένα "στεγνό από χρηματοδότηση αλλά στυγνό από φοροεπιβαρύνσεις" μνημόνιο, που απομακρύνει καθοριστικά την πιθανότητα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

 

Ο κ. Βουλευτής αναφέρθηκε και σε άλλα προβλήματα που έχει προκαλέσει η διακυβέρνηση Σύριζα-Ανελ, όπως η ανικανότητά της να απορροφήσει κονδύλια για την αγροτική ανάπτυξη, ενω χαρακτήρισε  "απρεπή" και "προπαγανδιστική" την πράξη της κυβέρνησης να μην καλέσει σε πρόσφατα εγκαίνια μεγάλων δημοσίων έργων τους αρμόδιους υπουργούς προηγούμενων κυβερνήσεων.

Σε ερώτησή μας, αναφορικά με πρόσφατη δημοσκόπηση στο Δήμο Τρίπολης που εμφανίζει τη ΝΔ ως πρώτο μεν κόμμα στην πρόθεση ψήφου αλλά με ποσοστό μικρότερο από αυτό των "αναποφάσιστων", ο κ. Μπουκώρος δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη καταστεί ως η μόνη ελπίδα για τη χώρα και αυτό το αναγνωρίζουν οι πολίτες. Προσέθεσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα και με τη "συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες" που εξήγγειλε ο Πρόεδρός του, κ. Μητσοτάκης, δεν πρόκειται να καταφύγει σε λαϊκιστικές υποσχέσεις αλλά παρουσιάζει ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο και αξιοπιστο πρόγραμμα, ενώ αντίστοιχος είναι και ο πολιτικός λόγος των στελεχών.

 

Να σημειώσουμε πως αυτός είναι και ο λογος των Νομαρχιακών συνελεύσεων του κόμματος: Όπως είπαν οι κ. Κατσίπος, Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, και Μαλτέζος, Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης της ΝΔ, σκοπός του κόμματος είναι να υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση των στελεχών και η υιοθέτηση ενός ενιαίου πολιτικού λόγου, για να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα οι τρέχουσες αλλά και οι μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.