Πολιτικη

Εκδήλωση της ΔΗΣΥ στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

"Ανάπτυξη, Δουλειές, Ασφαλιστικό  Αγροτών και Επαγγελματιών", ο τίτλος της εκδήλωσης.Η εκδήλωση διαλόγου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Έλατος στη Μελιγού, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στις 8 το απόγευμα.

Εισηγητές θα είναι στελέχη των πολιτικών φορέων που συμμετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ–ΔΗΜΑΡ–ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.
 
Ειδικά, ο  Παύλος Χρηστίδης υπεύθυνος τύπου του ΠΑΣΟΚ θα αναφερθεί και θα αναλύσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Την εισήγηση και ανάλυση στο Ασφαλιστικό θα κάνει η δικηγόρος Ματίνα Τριανταφύλλη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πάρουν το λόγο εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων  και θα αναπτυχθεί διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Στα πλαίσια της πορείας προς  το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που  θα διεξαχθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017, συνεδριάζει η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου στο ξενοδοχείο Caravel την Κυριακή 14  Μαίου.

Στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου συμμετέχουν από την Αρκαδία, οι Γραμματείς και αναπληρωτές Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.