Πολιτικη

Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Aνταλλαγή χαρακτηρισμών και ένταση, είχαμε λίγο μετά την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου της 15ης Μαϊου.

"Πέτρα" του σκανδάλου, ο συνήθης ύποπτος, κ. Γόντικας ο οποίος θεώρησε πως ο Πρόεδρος του Συμβουλίου θέλησε να τον λογοκρίνει, σχετικά με μια πρόταση που έκανε ο σύμβουλος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για να συζητηθεί ένα προ ημερησίας διάταξης θέμα για πληγέντες από πυρκαγιά στην Κορινθία.

 

Η αντιπαράθεση "πήρε" διαστάσεις, όταν ενεπλάκη και η κ. Νικολάκου. Πάντως, ο κ. Γόντικας αποκάλεσε τον Πρόεδρο του Συμβουλίου, κ. Στρατηγάκο, "Μαριονέτα", γεγονός που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του κ. Προέδρου.

 

Ορισμένως, όλοι ήθελαν να συζητηθεί το θέμα των πληγέντων, αλλά το θέμα ήταν ποιος (;) το ζήτησε πρώτος... Όσον αφορά τον κ. Πατσαρίνο, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, δήλωσε πως δεν έχει στα χέρια του επαρκή στοιχεία για να συμμετάσχει σε μια τέτοια συζήτηση.

 

Το θέμα εστιάστηκε στην ασφάλεια περιοχών με έντονη βιομηχανική δραστηριότητα και σημασία, όπως αυτή των διυλιστηρίων, κοντά στην Κόρινθο...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.