Πολιτικη

Ο κ. Γιαννακούρας έχει πάρει τους δρόμους..."σβάρνα"!

Κι άλλα έργα σε δρόμους της Αρκαδίας από την Περιφέρεια

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Γιαννακούρας, ζήτησε να ενταχθούν τέσσερα προ ημερησίας διάταξης θέματα στο Συμβούλιο, θέματα σχετικά με έργα σε δρόμους που έχουν χαρακτηριστεί, απ' το νόμο, "Δημοτικοί" ενώ ήταν "Επαρχιακοί", αλλά και ένα αντιπλημμυρικό έργο στην τοποθεσία "Πλάκα" Λεωνιδίου.

 

Ο κ. Πατσαρίνος τόνισε πως η πρακτική που ακολουθείται από την Περιφερειακή Αρχή, σε σχέση με τους δρόμους που έχουν περάσει στην αρμοδιότητα των Δήμων, είναι λανθασμένη και η μείζονα μειοψηφία δεν συναινεί.

 

Ο κ. Αλευράς, στην τοποθέτησή του, υποστήριξε πως αντιλαμβάνεται την ανάγκη να συζητηθούν τα θέματα που έθεσε ο κ. Γιαννακούρας, λόγω της επείγουσας φύσης της ένταξής τους στο ανάλογο πρόγραμμα.

 

Tα έργα αφορούν την αποκατάσταση βατότητας από Ε.Ο. Μεγαλόπολης-Ανδρίτσαινας προς τ.κ. Κουρουνίου, την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στην περιοχή Δραμπάλας Ακόβου, την ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του δρόμου Βάστα-Αγ. Θεοδώρα και τη συντήρηση δρόμου προς Αγ. Παρασκευή Τριποτάμου.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.