Πολιτικη

"Ιερός Πόλεμος" γονέων στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Γονείς συγκέντρωσαν υπογραφές -εξακόσιες μέχρι τώρα- και αναμένεται να εκπροσωπηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Μαϊου, προκειμένου να ζητήσουν την έγκριση του ψηφίσματος που θα καταθέσουν.

Αναφερόμαστε στο ζήτημα της θεματικής εβδομάδας και των "έμφυλων ταυτοτήτων" που έχει οδηγήσει μερίδα γονέων και... ιερωμένων στα "κάγκελα", εναντίον του κ. Κώστα Γιαβρόγλου, του Υπουργού Παιδείας, δηλαδή.

 

Στο μεταξύ, το Γυμνάσιο Λεβιδίου, καθώς και το Πρώτο και Δεύτερο Γυμνάσιο της Τρίπολης, έχουν ήδη διεξάγει τη θεματική εβδομάδα, χωρίς να ασχοληθούν με την ενότητα των "έμφυλων ταυτοτήτων", όπως σαφώς επιτρέπει η εγκύκλιος του Υπουργείου!

 

Δεν γνωρίζουμε αν, στις ημέρες που μεσολάβησαν από τη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (προπερασμένη εβδομάδα), όταν και υποβλήθηκε το ψήφισμα των γονέων, μέχρι σήμερα, εχουν μπει στον...κόπο γονείς και δημοτικοί σύμβουλοι να ρίξουν μια ματιά στην εγκύκλιο, για την οποία, ουσιαστικά, θα συζητήσουν...

 

Οπωσδήποτε, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, καθώς το ζήτημα είναι ιδιαιτέρως λεπτό και μην ξεχνάτε πως η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συμπίπτει με την Παγκόσμια ημέρα κατά της Ομοφοβίας.

 

Να δούμε, λοιπόν, πόσες φορές θα ακούσουμε τη φράση "Δεν είμαστε ομοφοβικοί" στο δημοτικό συμβούλιο...

 

Πάντως, στο αντίστοιχο συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης, την ακούσαμε τρεις φορές!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.