Πολιτικη

Παυλής: "Kαμία πάγια προκαταβολή στα χωριά!"

 Oι αντιδράσεις των Προέδρων των χωριών του Δήμου Τρίπολης για τη μείωση της πάγιας προκαταβολής, οδήγησε στην..κατάργησή της.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης της 17ης Μαϊου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, θίχτηκε το ζήτημα της πάγιας προκαταβολής προς τις τοπικές κοινότητες του Δήμου.

 

Ο κ. Δήμαρχος, όσον αφορά την πάγια προκαταβολή, είπε πως θα αφαιρεθεί και το υπόλοιπο ποσό (500 ευρώ), ενώ ανήγγειλε πως θα διανεμηθεί στους Προέδρους των κοινοτήτων σχετική εγκύκλιος που θα εξηγεί τι ακριβώς προβλέπει ο νόμος!

 

Εκ της αντιπολίτευσης, υπήρξαν αντιδράσεις, αφού επί δυο χρόνια είχε ακολουθηθεί η πρακτική να δίνεται ένα ποσό ως πάγια προκαταβολή στα χωριά.

 

Την ίδια στιγμή, στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου εισήλθε ομάδα πολιτών που έχουν προβεί στη συγκέντρωση υπογραφών επάνω σε ψήφισμα που ζητά την ανάκληση της εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με τη θεματική εβδομάδα που εμπεριέχει τη θεματική ενότητα "Έμφυλες ταυτότητες".

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.