Πολιτικη

Τα... πηγαδάκια του Τατούλη στο "Κολοκοτρώνης"

Ο Περιφερειάρχης παρακολούθησε τον ημιτελικό του final 4 μεταξύ Αστέρα και Ξάνθης, μαζί με εκλεκτή παρέα.

 

Ο κ. Τατούλης έζησε "έντονα" το παιχνίδι και, ιδιαίτερα, την πάντοτε ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και, στο τέλος, πανηγύρισε την επικράτηση των "μικρών" του Αστέρα.

 

Εκτός αυτού, πληροφορηθήκαμε πως είχε και συζήτηση περί ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τότη Φυλακούρη.

 

Γνωστός ποδοσφαιρόφιλος και..."παναθηναϊκών φρονημάτων", ο κ. Τατούλης δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική διοργάνωση που διεξάγεται στην Τρίπολη και αφορά το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.

 

Άλλωστε, χθες (19/05) το γήπεδο του Αστέρα είχε την "τιμητική" του, καθώς τους αγώνες του πρωταθλήματος της Κ17 παρακολούθησαν πολλοί επώνυμοι, από το χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

 

Δυστυχώς, η ιδιαίτερα σημαντική συνεδρίαση της ελληνικής βουλής, δεν επέτρεψε στους Αρκάδες βουλευτές να παρευρεθούν στους χθεσινούς ημιτελικούς.

 

Eλπίζουμε πως το Σάββατο (20/05, 19:30) οι κ. Παπαηλιού, Βλάσης και Κωνσταντινόπουλος θα τιμήσουν με την παρουσία τους!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.