Πολιτικη

Τζιούμης: "Σκουπίδια, σημείο... μηδέν!"

Το τέλμα στην υπόθεση των σκουπιδιών προβληματίζει, εδώ και πολύ καιρό, τους δημότες της Τρίπολης.

Την απογοήτευσή του αλλά και την απορία του, σχετικά με το πως αντιμετωπίζει η πολιτεία αλλά και η δημοτική αρχή το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της ήσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου.

 

Ο κ. Τζιούμης δήλωσε, χαρακτηριστικά, πως η κατάσταση βρίσκεται στο μηδέν, κάλεσε την Κυβέρνηση να αποφασίσει επιτέλους ποια λύση προκρίνει για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου, ενώ εγκάλεσε και την δημοτική αρχή Τρίπολης που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα με ποιο ακριβώς σχεδιασμό θα προχωρήσει την, έστω, προσωρινή διαχείριση των σκουπιδιών της Τρίπολης.

 

Μάλιστα, ο Κώστας Τζιούμης περιέγραψε τις κινήσεις του κ. Παυλή ως "παλληκαρισμούς", επισημαίνοντας ωστόσο πως λυπάται και για την "κατάντια" του ΦΟΔΣΑ-του φορέα διαχείρισης αποβλήτων, που απαρτίζεται από μέλη του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης-, όπως περιγράφεται από τον ίδιο τον κ. Παυλή.

 

Ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε και στο ψήφισμα που ενέκρινε το Συμβούλιο με το οποίο ζητά την ανάκληση της Θεματικής Εβδομάδας που θεσπίστηκε στα Γυμνάσια της χώρας- "Ψήφισμα, χωρίς υστερικές κραυγές" το χαρακτήρισε-, αλλά και σε άλλα θέματα που απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας, σε κάθε περίπτωση, πως η Δημοτική Αρχή εμφανίζεται συχνά ανακόλουθη και αναποτελεσματική, αφήνοντας τη θητεία της να περνάει, χωρίς να προβαίνει στην υλοποίηση έργων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.