Πολιτικη

Ο Κ. Γαβράς για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα

"Μην περιμένετε ρύθμιση χρέους", τονίζει μεταξύ άλλων από τις Κάννες ο εκ Βυτίνας ορμώμενος σκηνοθέτης.



Ο Αρκάς Κώστας Γαβράς δίνει για ακόμη μια χρονιά το "παρών" και βέβαια... βραβεύεται στο εφετινό Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Ελληνας σκηνοθέτης ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του στον παγκόσμιο κινηματογράφο μίλησε στον απεσταλμένο της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα".

Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Και o Costa Gavras είναι  εδώ στις  Κάννες. Κι  αυτός 84 αλλά εξακολουθεί να μοιάζει με εξηντάρη «Το νερό  της Αρκαδίας είναι  που με βοηθάει».

Ο Κώστας λοιπόν, που σήμερα είχε την ονομαστική του εορτή, μετράει εξήντα δύο χρόνια συνεχούς παραμονής στο Παρίσι. Λίαν συντόμως θα κυκλοφορήσει-και εν Ελλάδι-η αυτοβιογραφία του. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τον τίτλο» μου  είπε!

Με την ευκαιρία λοιπόν,  ο Κώστας  κερδίζει ένα ακόμα βραβείο. Αυτή  τη  φορά από την Γαλλική ραδιοφωνία, για τη συνολική προσφορά του. Βραβείο θα λάβει  και  στα μέσα Ιουνίου από τον Δήμαρχο Περιστερίου.

Και από σχέδια; "Προσπαθώ να  γράψω ένα σενάριο".

Το πρώτο πράγμα  που  θα σε ρωτήσει είναι  φυσικά   για  την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. «Για το χρέος  δεν  νομίζω πως  θα γίνει κάτι. Ο Σόιμπλε είναι αμετακίνητος» του λέω.

"Ο Σόιμπλε κάνει κουμάντο. Μέχρι να  τελειώσουν οι  εκλογές στην  Γερμανία  καμία ρύθμιση  χρέους για την Ελλάδα".

Παράλληλα, δηλώνει ανακουφισμένος που κέρδισε ο Εμανουέλ Μακρόν..."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.