Πολιτικη

Βόσνος: "Ο συνοικισμός Κολοκοτρώνη θα μπει σε τάξη!" (video)

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Δημήτρης Βόσνος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, την Τρίτη 23/5, αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο του συνοικισμού Κολοκοτρώνη και σε ένα δεύτερο πολεοδομικό έργο που θα πραγματοποιηθεί.

 

Ο συνοικισμός Κολοκοτρώνη είναι η μόνη περιοχή στην Τρίπολη που δεν έχει ολοκληρώσει το πολεοδομικό της έργο. Από το 2003 έχει "παγώσει" το οποιοδήποτε έργο στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βόσνος, έβαλε στόχο να διεκδικήσει από το αρμόδιο υπουργείο τη νομιμότητα ώστε να ξεκινήσουν οι πράξεις των έργων στην περιοχή.

 

Όπως δήλωσε και ο ίδιος εντός 2-3 εβδομάδων θα αναρτηθούν οι πίνακες από τον μελετητή, οι οποίοι θα δείχνουν τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή.

 

Αναφέρθηκε, ο κύριος Βόσνος και σε ένα δεύτερο πολεοδομικό έργο, το οποίο αφορά στο δρόμο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης και αφορά στις οδούς Σαλτούρη, Μυστρά και Αταλάντης. Θα πραγματοποιηθεί μια αρκετά μεγάλη διαπλάτυνση στο συγκεκριμένο δρόμο και θα χρειαστεί να γκρεμίσουν κάποια σπίτια, για τα οποία θα δοθούν φυσικά αποζημιώσεις.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.