Πολιτικη

Εξελίξεις για τα σκουπίδια προβλέπει ο Νίκος Τσιαμούλος

Σε συνέντευξή του, στις 24 Μαϊου, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη, Αλλάζουμε τα δεδομένα", Νίκος Τσιαμούλος, επανέλαβε την πρόβλεψή του πως θα έχουμε, άμεσα, καταιγιστικές εξελίξεις στο ζήτημα των απορριμμάτων.

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Τσιαμούλος, αφού κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη των δημοτικών κοινοτήτων αλλά και για, επί μονίμου βάσεως, υιοθέτηση ψευδών κατηγοριών κατά των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εστίασε στο χρόνιο πρόβλημα των απορριμμάτων.

 

Ειδικότερα, ο κ. Τσιαμούλος απέδωσε ευθύνες στις διοικήσεις Παυλή, Σμυρνιώτη και Κοτσιάνη, ενώ απηύθυνε το εξής, ρητορικό, ερώτημα προς τη Δημοτική Αρχή:

 

"Τι θα γίνει με τα σκουπίδια μετά τις 17 Ιουλίου; Θα τα ξαναδούμε στους δρόμους της πόλης;"

 

Ο Νίκος Τσιαμούλος αναφέρθηκε στην δικαστική απόφαση που απαγορεύει την απόθεση απορριμμάτων στην τοποθεσία "Άγιος Βλάσης" μετά τις 17 Ιουλίου, ζητώντας να πληροφορηθεί τι σκοπεύει να κάνει η Δημοτική Αρχή.

 

Ωστόσο, εμείς έχουμε πληροφορηθεί, ανεπίσημα, από τα πλεόν αρμόδια "χείλη" πως είναι βέβαιο πως θα δοθεί περαιτέρω παράταση στο Δήμο της Τρίπολης, μέχρι να μπορέσει να ξεκινήσει η προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων που, ως γνωστόν, θα γίνεται στην τοποθεσία "Μεγαβούνι"...

 

Τελικά, τι ισχύει απ' όλα αυτά και τι μέλλει γενέσθαι, προκειμένου να προστατευτεί η υγεία- αλλά και η..."τσέπη"- των δημοτών;

 

Κατά τον κ. Τσιαμούλο, "Θα τρίβετε τα μάτια σας με όσα θα συμβούν, τις επόμενες 2-3 εβδομάδες"...

 

Εμείς θα λέγαμε πως ελπίζουμε να τρίβουμε τα μάτια μας μόνο, χωρίς παράλληλα να χρειάζεται να...κλείνουμε τις μύτες μας και να φοράμε μάσκες για να προστατευτούμε...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.