Πολιτικη

Συνάντηση Τατούλη-Σταθάκη

Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε μεταρρύθμιση αναπτυξιακού χαρακτήρα και ενίσχυσης των Περιφερειών τη μεταφορά της ευθύνης του δομημένου περιβάλλοντος.



Εξαιρετική μεταρρύθμιση που ενισχύει το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη μεταφορά της ευθύνης του δομημένου περιβάλλοντος από την κεντρική διοίκηση στις Περιφέρειες, σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια συνάντησης του Προεδρείου της Ένωσης Περιφερειών με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017.


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι αποτελεί μια καθαρώς αναπτυξιακή προοπτική "κι ευελπιστούμε ότι και αυτή θα συμβάλλει πάρα πολύ στην ενίσχυση του περιφερειακού θεσμού, που αποτελεί την ελπίδα αυτού του τόπου για ανάπτυξη, για συγκροτημένη προστασία και στο περιβάλλον και στο χωρικό σχεδιασμό, που ήταν πάντοτε τα ζητούμενα σ’ αυτόν τον τόπο".

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ακόμη ότι η πρωτοβουλία αυτή βρίσκεται σε εξαιρετικά σωστό δρόμο καθώς εφ’ όσον λυθούν τα σημαντικά προβλήματα, προκειμένου να λειτουργήσει εξαιρετικά αυτή η καινούργια Διεύθυνση στις Περιφέρειες, "θα δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα στην προστασία του δομημένου περιβάλλοντος".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.