Πολιτικη

Αλεξίσφαιρα και κινητά στους θηροφύλακες! (video)

Παράδοση 48 αλεξίσφαιρων γιλέκων και ισάριθμων νέων κινητών στους θηροφύλακες της Πελοποννήσου. Μία προσφορά από την Γ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

 

Καλωσορίσαμε στην Τρίπολη τους φίλους θηροφύλακες, αλλά και τους εκπροσώπους των κυνηγετικών ομοσπονδιών μαζί με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και Πρόεδρο των Κυνηγών της Τρίπολης Γιώργο Ρουμελιώτη.

 

Άλλωστε η Αρκαδία είναι ταυτισμένη από αρχαιοτάτων χρόνων με το Κυνήγι και τη θεά Άρτεμη και οι κυνηγοί αποτελούν μία ομάδα πολυπληθή που προσφέρει και από οικολογικής αλλά και από οικονομικής πλευράς στον τόπο μας και όλοι τη διάρκεια της Κυνηγετικής Περιόδου βλέπουν τους εκατοντάδες κυνηγούς που επισκέπτονται την περιοχή μας να δίνουν ζωή στα ορεινά χωριά.

 

Ο Βαγγέλη Γιαννακούρας σε ανάρτησή του σχολιάζει:  Εμείς με κάθε τρόπο είμαστε δίπλα στους κυνηγούς και, όπως είπε και ο Περιφερειάρχης μας, αναμένουμε τις προτάσεις τους για το πρόγραμμα "Φύσις" ενώ θα βάλουμε ποτίστρες -δεξαμενές σε συγκεκριμένα σημεία για τα πουλιά και θα προχωρήσουμε και σε σπορά βίκου- βρώμης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.