Πολιτικη

Ένταση με εκπροσώπους αγροτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο!

Οι εκπρόσωποι βρέθηκαν στην αίθουσα για να πάρουν το λόγο σε σχέση με το θέμα της δακοκτονίας και σχετική επερώτηση του συμβούλου, κ. Γόντικα.

 

Οι αγρότες απευθύνθηκαν προσωπικά στον κ. Περιφερειάρχη, αναφέροντας, μεταξυ άλλων, πως "βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής" λόγω καθυστερήσεων στη δακοκτονία.

 

Ορισμένως, η, ας την χαρακτηρίσουμε, συζήτηση διεξήχθη σε έντονα φορτιμένο κλίμα, ειδικά από την πλευρά των αγροτών, καθώς μάλιστα τους ανακοινώθηκε πως δεν μπορούν να λάβουν το λόγο στη συνεδρίαση της 14ης Ιουνίου, καθώς η δακοκτονία δεν είναι θέμα ημερήσιας διάταξης. 

 

Ο κ. Περιφερειάρχης, με έντονο τρόπο, συνέστησε στους εκπροσώπους των αγροτών να σέβονται τη δημοκρατία και τα αιρετά όργανα, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον κ. Γόντικα, τον οποίο χαρακτήρισε "έμμισθο υπάλληλο του ΚΚΕ", είπε πως το συμβούλιο δεν είναι "μαγαζάκι του", ενώ τον εγκάλεσε για "εκμετάλλευση του πόνου κοινωνικών ομάδων", καταλήγοντας, μάλιστα πως όσοι το κάνουν αυτό "θα τους πάρει ο διάολος!" 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.