Πολιτικη

Βόσνος για την ημερίδα: "Καλές πρακτικές στους Δήμους" (video)

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα επικοινωνίας, έδωσε τη Δευτέρα 26/6 στο Δημαρχείο της Τρίπολης ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βόσνος και αναφέρθηκε στην ημερίδα "Καλές πρακτικές στους Δήμους της Ελλάδος".

 

Το Συμβούλιο της Ευρώπης, ο Δήμος Τρίπολης και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης διοργανώνουν ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, την Τρίτη 27/6, στην αίθουσα του πνευματικού Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, από τις 11:00 π.μ έως τις 2:30 μ.μ με στόχο είναι είναι η ανάδειξη και η ανταλλαγή Καλών Πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.

 

Ο κύριος Βόσνος, δήλωσε ότι στην ημερίδα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση βραβείου της νότιας Κυνουρίας για το αναρριχητικό πάρκο που διαθέτει. Επίσης θα παρουσιάσουν το τιμητικό βραβείο που πήραμε για το digital tour πριν περίπου ένα μήνα στην Κρήτη και σκόμα υπάρχει και άλλο ένα τιμητικό δίπλωμα το οποίο θα παρουσιαστεί για το e- parking, το πρόγραμμα που έχει φτιάξει ο δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα προγράμματα είπε η διευθύντρια προγραμματισμού, ανάπτυξης και οργάνωσης του Δήμου Τρίπολης, Κατερίνα Σιάμπου.

 

Να επισημάνουμε ακόμα ότι η εκδήλωση αποτελεί ένα μέρος του κοινού έργου της ευρωπαϊκής ένωσης σε συνεργασία με το υπουργείο εσωτερικών. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.