Πολιτικη

Ικανοποίηση στην Περιφέρεια για την "άμεση ανταπόκριση" Χαρίτση

Συνήθως η περιφερειακή αρχή αντιπολιτεύεται με τις ανακοινώσεις και τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της τους κυβερνητικούς παράγοντες. 

 

Σήμερα όμως σε ανακοίνωση της Περιφέρειας διατυπώνεται η ικανοποίηση της περιφερειακής αρχής για την "άμεση ανταπόκριση" του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίστη, σε αίτημα του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, για την αποκατάσταση ζημιών από τις πυρκαγιές του προηγούμενου διαστήματος στην ανατολική Μάνη.

 

Χαρακτηριστικά η Περιφέρεια σημειώνει: "Πλήρως ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη για την άμεση αποκατάσταση σημαντικών έργων υποδομής στις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές περιοχές της Ανατολικής Μάνης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης σε πρόσφατη συνάντησή τους."

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε αγαστή συνεργασία με το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης συνέταξαν ήδη τα σχετικά τεχνικά δελτία για όλες τις πληγείσες περιοχές, (Κότρωνα, Κοκκάλας, Φλωμοχωρίου, Σκουταρίου, Παρασύρου, Πυρρίχου, Νύμφης, Λουκαδίκων, Δροσοπηγής, Χειμάρας και της ευρύτερης περιοχής του Γυθείου), ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουν αποσταλεί ήδη στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και αφορούν οδικά δίκτυα, αντιπλημμυρικά έργα, και έργα αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης.

 

Πηγή: kalamatajournal.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.