Πολιτικη

Ο Δήμαρχος της πόλης Arcadia στο Δημαρχείο Τρίπολης

Επίσκεψη του Δήμαρχου της πόλης Arcadia της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών στο Δημαρχείο της Τρίπολης.

 

Στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος της πόλης Arcadia της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, κος Peter Amundson, επισκέφθηκε την Τρίπολη για μια συνάντηση γνωριμίας με  τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή.

 

Σύμφωνα με τον κο Amundson, η σύντομη επίσκεψή του στην Αρκαδία αποτελούσε πάντα στόχο ζωής, μιας και η πόλη που γεννήθηκε, ζει και έχει την τύχη να είναι Δήμαρχος, ονομάστηκε Arcadia από τη δική μας Αρκαδία και το περίφημο Αρκαδικό Ιδεώδες που μας κάνει περήφανους.

 

Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν για θέματα που αφορούν στην Αρκαδία και την ιστορία της αλλά και για τα κοινά στοιχεία που μοιράζονται και που ενώνουν τις δυο πόλεις.

 

Ο Δήμαρχος κ. Amundson ευχαρίστησε για την θερμή ελληνική φιλοξενία και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών σε ένα ιδιαιτέρως θερμό κλίμα και την υπόσχεση για μια εκ νέου συνάντηση και συνεργασία. 

  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.