Πολιτικη

Ματαίωση Περιφερειακού Συμβουλίου με...υπονοούμενα...

Μη αναμενόμενη η ματαίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 25ης Σεπτεμβρίου 2017...Ή, μήπως όχι...;

 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Στρατηγάκος, έδωσε διορία δέκα (10) λεπτών, μετά την πρώτη καταγραφή των παρόντων συμβούλων, προκειμένου να καταφθάσουν στο χώρο κάποιοι που ειδοποίησαν πως είναι καθ' οδόν...

 

Αλλά, την ίδια στιγμή, αποχώρησαν-ευρισκόμενοι στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, ωστόσο- μέλη παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επανειλημμένες, όπως είπαν, καθυστερήσεις και τη συνεχή "απαξίωση" του οργάνου, κυρίως από τα μέλη της παράταξης του κ. Τατούλη αλλά και από τον ίδιο προσωπικά.

 

Ο κ. Γόντικας, μάλιστα, "προχώρησε" ακόμη περισσότερο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "Δεν μπορούν ενδοπαραταξιακές και εσωκομματικές έριδες και κόντρες, να εμποδίζουν τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου", αφήνοντας σαφή υπονοούμενα που αναφέρονται στα όσα "ακούγονται" περί δυσαρέσκειας συμβούλων που πρόσκεινται στην παράταξη "Νέα Πελοπόννησος".

 

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Πατσαρίνος, δήλωσε πως είναι διαχρονικό φαινόμενο η έλλειψη ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους πολίτες από την παράταξη του κ. Τατούλη και η ματαίωση της συνεδρίασης στις 25 Σεπτεμβρίου, έρχεται να επιβεβαιώσει πανηγυρικά αυτό το γεγονός.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις και άλλων αντιπολιτευομένων συμβούλων..

 

Από την πλευρά της παράταξης του κ. Περιφερειάρχη, η κ. Νικολάκου, αφού πρώτα τόνισε πως όντως έχει επιδειχθεί μεγαλύτερη απ' όσο θα έπρεπε ανοχή ως προς την ώρα προσέλευσης των συμβούλων στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατήγγειλε τη στάση μερίδας της αντιπολίτευσης, λέγοντας πως "Εκμεταλλεύονται μια ατυχή στιγμή για να κάνουν αντιπολίτευση, χωρίς να υπολογίζουν ούτε τους πολίτες που παρευρίσκονται εδώ αλλά ούτε και το γεγονός πως υπάρχουν σημαντικά θέματα, για τα οποία υφίστανται συγκεκριμένες προθεσμίες εγκρίσεώς τους".

 

Κατά την αποχώρηση των συμβούλων, υπήρξε έντονη "ανταλλαγή απόψεων" μεταξύ των αποχωρησάντων και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενδεικτική του τεταμένου κλίματος...

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.