Πολιτικη

"Σφίγγα" ο Οδυσσέας..

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δεν σκοπεύει να εκφράσει την προτίμησή του προς κάποιον υποψήφιο αν πρώτα δεν αναρρώσει.

 

«Προέχει η υγεία μου και είναι το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Οι επόμενες 15 μέρες είναι κρίσιμες για το πόδι μου. Αν όλα πάνε καλά, μετά βλέπουμε» δηλώνει ο Βουλευτής Αρκαδίας.

 

Ο βουλευτής Αρκαδίας διατηρεί καλές σχέσεις με τρεις υποψηφίους, οι οποίοι «φιγουράρουν» στις πρώτες θέσεις (Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Kαμίvns, Σταύρος Θεοδωράκης). Θα δώσει σε έναν από αυτούς τη στήριξή του; 

 

Ο ίδιος επιμένει ότι δεν τον ενδιαφέρει να μπει σε μια διαδικασία να κρίνει τους υποψηφίους, για τους οποίους λέει ευγενικά ότι «διατηρεί με όλους εξαιρετική σχέση».

 

Πάντως, σε σχόλιό της, η εφημερίδα RealNews παροτρύνει και άλλους υποψηφίους για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς να ακολουθήσουν το παράδειγμα τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, "(...)ο οποίος, σοφά πράττων, αποσύρθηκε εγκαίρως από την κούρσα, διατηρώντας την πολιτική του... υγεία!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.