Πολιτικη

Έτοιμος ο δρόμος που οδηγεί στην Καστάνιτσα (pics-vd)

Στην γραφική Καστάνιτσα για την 34η γιορτή κάστανου. Μία γιορτή που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και προσελκύει εκατοντάδες κόσμου από όλη τη χώρα.

 

Μία γιορτή που στηρίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας, κάτι που κάνει με πολλά αγροτικά προϊόντα του τόπου μας (ντομάτα, σκόρδο, ελιές, κρασί, πατάτα, μελιτζάνα κλπ), αφού θεωρούμε πως ο πρωτογενής τομέας είναι αυτός που θα δώσει ανάπτυξη στην τοπική αλλά και εθνική οικονομία και θα μας βγάλει από την κρίση.

Με την ευκαιρία της γιορτής είδαμε και τον ολοκληρωμένο πλέον περιφερειακό δρόμο του χωριού. Έργο που υλοποίησε η Περιφέρεια μετά από αίτημα των κατοίκων και εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό το χωριό, αφού αποσυμφορείται η κυκλοφορία και είναι πιο εύκολη η διέλευση των λεωφορείων και γενικότερα των οχημάτων των επισκεπτών.

Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακούρας.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.