Πολιτικη

"Τεράστια επιτυχία η συγκόλληση χεριού 20χρονης"

Σε μια ιατρική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΤ, στις 25 Οκτωβρίου, αναφέρθηκε ο κ. Κώστας Βλάσης, Βουλευτής Αρκαδίας αλλά και ιατρός.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Βουλευτή της ΝΔ, έχει ως εξής:

 

"Επειδή στις μέρες μας έχουμε την τάση να φέρνουμε στην επιφάνεια μόνο τα κακώς κείμενα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε κάθε ευκαιρία επιβάλλεται να αναδεικνύουμε και τις αξιέπαινες πράξεις και επιτυχίες, που αποτελούν πηγή αισιοδοξίας και έμπνευσης για όλους μας.

 

Στις 25 Οκτώβρη στο νοσοκομείο ΚΑΤ σημειώθηκε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στον τομέα της Ιατρικής. Οι γιατροί μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο και μια λεπτή επέμβαση κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία να συγκολλήσουν το χέρι μιας 20χρονης κοπέλας, που είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα μετά από τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη.

 

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.

 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, στους Χειρουργούς, τους Αναισθησιολόγους, στο υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ, καθώς βέβαια και στο ΕΚΑΒ.

 

Επιτυχίες σαν κι αυτή αναδεικνύουν τις τεράστιες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και αποδεικνύουν πως πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα της κάθε Κυβέρνησης πέρα και πάνω από μικροπολιτικά συμφέροντα και ιδεολογικές αγκυλώσεις."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.