Πολιτικη

Παπαδημητρίου: Δεν φεύγουμε από τον Άγ. Βλάση (vd)

O αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου απάντησε σήμερα, Τετάρτη (1/11) σε καίρια ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημητρίου απάντησε στις εξής ερωτήσεις μας: 1) Για το πρόβλημα των σκουπιδιών στην πλατεία Πετρινού (που θίξαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ), καθώς δεν υπάρχει χώρος στους κάδους με αποτέλεσμα όσες σακούλες μένουν απέξω να σκίζονται από τα αδέσποτα και να γεμίζει η πλατεία σκουπίδια τα βράδια

2) το πρόβλημα των λακουβών στους δρόμους,

3) την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Τρίπολη αλλά και στα χωριά και τέλος 

4) το ζήτημα με τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση

Απαντήσεις

1) Όσον αφορά στο πρόβλημα με τους κάδους στην πλατεία Πετρινού ο κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι οι κάδοι δεν είναι γεμάτοι, το 1/3 των κάδων είναι άδειο και το πρόβλημα που συναντάμε τα βράδια στην πλατεία οφείλεται στην ασυνέπεια - μη τήρηση  των κανόνων των ιδιωτών. Παρόλα αυτά πρόσθεσε πως το πρόβλημα διορθώνεται μέσα σε λίγες ώρες από τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου.

2) Τους δρόμους με τις λακούβες τους παρέλαβε ο Δήμος ως πρόβλημα και παραμένει πρόβλημα, διότι όσο και να διορθώνονται οι λακούβες με "μπαλώματα" κάποια στιγμή χαλούν. Σύντομα όμως θα φτιαχτούν οι δρόμοι της Τρίπολης.

3) Το πρόβλημα του οδικού δικτύου στην Τρίπολη είναι σημαντικό. Ένα μεγάλο ποσό, της τάξης των 200.000 ευρώ θα δοθεί το 2018 για ασφαλτοστρώσεις δρόμων. 

4) Τέλος όσον αφορά στον χώρο του Άγιου Βλάση ο κ. Παπαδημητρίου είπε ότι γίνονται κάποια έργα για την αποκατάσταση του δρόμου. Δεν υπάρχει κάποια σκέψη για αλλαγή χώρου τοποθέτησης των σκουπιδιών, υπάρχει διαθέσιμος χώρος εκεί και θα παραμείνει ως έχει η κατάσταση τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2018, καθώς υπάρχει παράταση.

 

Δείτε τις δηλώσεις στα παρακάτω βίντεο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.