Πολιτικη

Κεντροαριστερά: Άνοιξαν οι κάλπες

Μικροπροβλήματα στη στελέχωση των εφορευτικών επιτροπών - Σε ετοιμότητα οι επιτελείς της επιτροπής Αλιβιζάτου και για τυχόν προβλήματα στην ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων

 

Από τις 6πμ έφθασαν στα εκλογικά κέντρα οι πρώτοι εθελοντές και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. 

 

Οι κάλπες άνοιξαν όπου υπήρχαν τουλάχιστον δύο εκπρόσωποι υποψηφίων αρχηγών και θα μείνουν ανοικτές έως τις 8μμ (με την προσθήκη μίας ώρας όπου κριθεί απαραίτητο και στην Αθήνα λόγω μαραθωνίου).

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Ο κάθε πολίτης ψηφίζει σε όποιο εκλογικό κέντρο βρίσκεται κοντά του, με ταυτότητα ή διαβατήριο και πληρώνοντας τρία ευρώ.  

 

Κάλπες, ψηφοδέλτια και σφραγίδες βρέθηκαν από χθες στα χέρια των υπευθύνων και κλειδώθηκαν στα εκλογικά κέντρα.

 

Στις τελευταίες του δηλώσεις ο Νίκος Αλιβιζάτος υποσχέθηκε ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως τις 10.30 το βράδυ, εφόσον βέβαια έχουν αντιμετωπιστεί τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν και αποφευχθούν εντάσεις και εντάσεις. 

 

Συμμετοχή ζητούν οι υποψήφιοι αρχηγοί...

 

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.