Πολιτικη

Γιαννούλη: "Ουτοπική η οικονομική διαχείριση από τον δήμο"

"Τα ποσά που δαπανά ο δήμος για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι υπέρογκα", αναφέρει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαντινειακή Συμπολιτεία" , Αντωνία Γιαννούλη.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Για ακόμα μία φορά ο δήμαρχος Τρίπολης δεν καταδέχθηκε να παρευρεθεί στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης την στιγμή που θα παρουσιαζόταν το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου. 

Η στάση αυτή καταδεικνύει την προχειρότητα με την από οποία αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα που αφορούν τον δήμο.

Η "Μαντινειακή Συμπολιτεία" συνεχίζει να πιστεύει ότι δεν μπορεί να υπάρξει προϋπολογισμός, χωρίς πρώτα να υπάρξει απολογισμός από την δημοτική αρχή. Επίσης δεν μπορεί να υπάρξει νέο Τεχνικό Πρόγραμμα, χωρίς να έχει υλοποιηθεί το τρέχον πρόγραμμα.

Η παράταξη της "Μαντινειακής Συμπολιτείας" δεν μπορεί να έχει καμία εμπιστοσύνη στη δημοτική αρχή, καθώς οι πράξεις και οι τακτικές που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια την έχουν καταδείξει ως αναξιόπιστη.

Η οικονομική διαχείριση που γίνεται από την δημοτική αρχή όσον αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι ουτοπική, την στιγμή που συμπολίτες μας αναμένουν την στήριξη του δήμου και των κοινωνικών δομών του δήμου, που αργοπεθαίνουν.

Τα ποσά που δαπανά ο δήμος για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι υπέρογκα, αρκεί να επισημάνουμε ότι οι ξυλοπόδαροι που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις θα στοιχίσουν χιλιάδες ευρώ.

Η "Μαντινειακή Συμπολιτεία" πρεσβεύει ότι ο πολιτισμός είναι σημαντικό αγαθό αλλά και τρόπος έκφρασης του ανθρώπου και ο δήμος θα πρέπει να δίνει προτεραιότητα σε αυτόν ως αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη.

Αλλά αυτό πρέπει να γίνεται συνετά και σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του κάθε δήμου και των πολιτών του.

Για την δημοτική παράταξη "Μαντινειακή Συμπολιτεία" για τον Δήμο Τρίπολης."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.