Πολιτικη

"Υποστηρίξαμε πολιτικά ένα δίκαιο αίτημα των συμπολιτών"

"Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι γιατί υποστηρίξαμε πολιτικά ένα δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας, που είχαν λάβει στεγαστικά δάνεια σε ελβετικό φράγκο" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά.

 

Σύμφωνα με την οποία η εξόφληση των δανειακών τους υποχρεώσεων θα γίνει με την ισοτιμία ευρώ – ελβετικού φράγκου που ίσχυε κατά την ημερομηνία εκταμίευσης των δανείων. 

Αφού σημείωσε ο κ. Τατούλης ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου το Σεπτέμβρη του 2016 έλαβε την απόφαση να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου των δανειοληπτών αυτών, που αριθμούν περίπου τους 70.000, τόνισε ότι πρόκειται για μείζον ζήτημα, όχι μόνο οικονομικής διάστασης, αλλά κοινωνικής συνοχής, εφόσον διορθώνεται μια μεγάλη αδικία. 

"Η περιφερειακή αρχή έχει αποδείξει το πραγματικό της ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητά της στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων των πολιτών. Στέκεται δίπλα τους και αναλαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με βασικό γνώμονα τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου, ανεξάρτητα αν έχει την αρμοδιότητα ή όχι" δήλωσε ο κ. Τατούλης. 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.