Πολιτικη

"Δήμαρχε, προσβάλλεις την πόλη"

Aνακοίνωση που στρέφεται εναντίον του Δημάρχου Κορινθίων, κ. Πνευματικού, εξέδωσαν Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Πελοποννήσου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Δήμαρχε προσβάλλεις την πόλη. Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω απ’ τον λαϊκισμό και τις εμμονές σου» 

Η χώρα απαιτεί περισσότερο από ποτέ υπευθυνότητα, σύνεση και ουσιαστική πολιτική συναίνεση, και όχι τον προσφιλή σε ορισμένους λαϊκισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πολιτών. 

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Κορινθίων δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις των καιρών και έχει επιλέξει, σχεδόν αποκλειστικά, να καταφέρεται εναντίον του έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε σημείο που αγγίζει τα όρια της εμμονής και της εμπάθειας. 

Αποτέλεσμα αυτής του της στάσης είναι οι δημότες του να αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους δημόσιας υγείας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την παράνομη χωματερή στο Χιλιομόδι που καίγεται για πολλές μέρες, και με αποκλειστική δική του ευθύνη να έχει αποκλειστεί η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας από τις παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες των Κέντρων Κοινότητας. 

Του δηλώνουμε για ακόμα μια φορά ότι είμαστε αυστηρά προσηλωμένοι στη θεσμική μας ευθύνη και στο έργο μας, όπως άλλωστε πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος, αφού πληθώρα έργων στο Δήμο του έχουν χρηματοδοτηθεί και υλοποιηθεί με την ευθύνη της Περιφερειακής αρχής. 

Ο σχεδιασμός μας έχει εγκριθεί από τους πολίτες, οι οποίοι με ικανοποίηση βλέπουν να υλοποιείται με απόλυτη συνέπεια προς τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. 

Άραγε μπορεί ο ίδιος να ισχυριστεί κάτι ανάλογο για το δικό του έργο; 

Η στείρα αντιπαράθεσή του έχει σαν αποτέλεσμα η πόλη του αντί να έχει καταστεί η εμβληματική πύλη εισόδου της Πελοποννήσου να μαραζώνει, να χάνει την ταυτότητά της και κυρίως κρίσιμο χρόνο για το μέλλον της.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας  κ. Καλλίρης Πελοπίδας

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκίκας Αθανάσιος 

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαγγελόπουλος Άγγελος 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ. Αλεξόπουλος Αλέξιος 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ. Γκιάτας Ευριπίδης 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ. Λέγγας Κωνσταντίνος 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ. Παπαφωτίου Απόστολος

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ. Πετρίτσης Γεώργιος

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ. Πισιμίσης Αθανάσιος

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.