Πολιτικη

Οδυσσέας: "Αδιαφορία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την Αρκαδία"

Επίθεση Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα θέματα που αφορούν στην Αρκαδία.

''Εδώ και εβδομάδες δεν προσέρχονται οι Υπουργοί στη Βουλή για να απαντήσουν στις επίκαιρες ερωτήσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, οι οποίες αφορούν σημαντικά αιτήματα και επείγουσες ανάγκες των κατοίκων της Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εξής επίκαιρες ερωτήσεις:

1. Προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ.Δ.Παπαδημητρίου, με θέμα ''Ένταξη έργων αποχετευτικών δικτύων και επεξεργασίας λυμάτων Κοντοβάζαινας, Λεβιδίου και Καλλιανίου Αρκαδίας''. Τον Μάρτιο του 2017, πριν από ένα χρόνο περίπου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου, ο κ.Χαρίτσης είχε δεσμευθεί για την ένταξη των έργων αυτών στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και για την ολοκλήρωσή τους κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Εντούτοις, ένα χρόνο μετά, δεν υπάρχει καμία πρόοδος.

2. Προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Π.Σκουρλέτη, με θέμα: ''Το έργο προσέλκυσης επισκεπτών στη Λίμνη Λάδωνα ύψους 1.289.618 ευρώ και το έργο βελτίωσης του δρόμου Πουρναριά-Γεφύρι Κυράς-Μυγδαλιά ύψους 500.000 ευρώ αναμένουν να προκηρυχθούν''. Το Γραφείο του Υπουργού ενημέρωσε τον κ.Κωνσταντινόπουλο πως η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης αναβάλλεται πάλι, γιατί δεν έχει στη διάθεσή του σχετικά στοιχεία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

3. Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γ.Σταθάκη, με θέμα: ''Χρηματοδότηση από τη ΔΕΗ Α.Ε. του έργου βελτίωσης του δρόμου Πουρναριά-Γεφύρι Κυράς- Μυγδαλιά, ύψους 500.000 ευρώ''. Η ερώτηση κατατέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως μετατράπηκε σε επίκαιρη επειδή ο Υπουργός καθυστερούσε να απαντήσει. Περισσότερους από τέσσερις μήνες μετά, ο Υπουργός ζήτησε εκ νέου αναβολή της συζήτησης, επικαλούμενος φόρτο εργασίας.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε σχετικά: ''Επανακαταθέτουμε τις επίκαιρες ερωτήσεις και θα επιμείνουμε, μέχρι να λάβουμε απαντήσεις''.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.