Πολιτικη

Αλλεπάλληλες "επιθέσεις" κατά Δημάρχου από Τσιαμούλο

O κ. Νίκος Τσιαμούλος, κατά τη συζήτηση θεμάτων της ημερησίας διατάξεως του συμβουλίου της 30ης Ιανουαρίου, επανειλημμένα κατηγόρησε τον κ. Παυλή για "αθέμιτες πρακτικές" αλλά και προσπάθεια υιοθέτησης "πελατειακών" πρακτικών.

Ειδικότερα, ο κ. Τσιαμούλος, σχετικά με κάποιες αποζημιώσεις που έλαβαν δημότες από την αυτοδιοίκηση αλλά και όσον αφορά την μετατόπιση ενός περιπτέρου (!),  δήλωσε πως ο κ. Δήμαρχος μετέρχεται πρακτικές που δεν τιμούν την ιδιότητά του.

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Κούρος, μέλος της επιτροπής για την ποιότητα ζωής εκ μέρους της παρατάξεως του κ. Τζιούμη, δήλωσε πως η επιτροπή λειτουργεί με τρόπο "εξευτελιστικό", για να αντιδράσει ο Πρόεδρος της, ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου.

 

Ο κ. Παυλής  δήλωσε πως είναι σαφές πως η εισήγηση για τη μεταφορά-μετατόπιση του περιπτέρου δεν αλλάζει "ανάλογα με τη μέρα που ξημερώνει" και, κατόπιν, ανέφερε τα όσα δήλωσαν στην αρμόδια επιτροπή οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ξέρει τον άμεσα ενδιαφερόμενο πολίτη ενώ διαβεβαίωσε πως όλοι αντιμετωπίζονται ισότιμα από το Δήμο, όπως κι αν λέγονται.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.