Πολιτικη

"Ο κ. Παυλής κόβει πίτες... αλλά τίποτα άλλο" (video)

Ο Επικεφαλής της Παράταξης "Τρίπολη αύριο" κ. Κώστας Τζιούμης, για ακόμα μια φορά, άσκησε σκληρή κριτική εναντίον του κ. Παυλή για έλλειψη έργων και σοβαρότητας.

 

Ο κ. Τζιούμης εκτός από τα θέματα του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου έθιξε και το κλείσιμο του ΚΕΝ Τρίπολης και την τραγική εικόνα της πόλης.

Συγκεκριμένα, επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι δεν θα ξαναέρθουν νεοσύλλεκτοι στην Τρίπολη, πράγμα πολύ σοβαρό διότι επηρεάζει την τοπική οικονομία και κοινωνία.

Τέλος αναφέρθηκε σε ένα θέμα επικαιρότητας, στη δραματική εικόνα της Τρίπολης. "Υπάρχουν παντού αγέλες αδέσποτων, κατεστραμμένοι δρόμοι από τις λακκούβες, πινακίδες πεσμένες και γκράφιτι σε δημόσια κτήρια. Γι' αυτή την κατάσταση ευθύνεται η Δημοτική Αρχή" πρόσθεσε.

Κλείνοντας, μεταξύ άλλων, είπε: "O κ. Παυλής παρευρίσκεται σε διάφορες εκδηλώσεις και τάζει συνέχεια έργα, ενώ δεν υπάρχει τίποτα που να προβλέπεται στο άμεσο μέλλον. Εάν νομίζει ότι τάζοντας πράγματα θα τον πιστέψει ο κόσμος, μάλλον θεωρεί πως οι πολίτες έχουν χαμηλή νοημοσύνη. Ας σταματήσουν οι γελοιότητες και ας σοβαρευτούν".

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.