Πολιτικη

Παυλής: "Δεν επιτρέπω σόου για τα σκουπίδια" (video)

Απαντήσεις στο ζήτημα του Μεγαβουνίου,  για τον χώρο τον σκουπιδιών και το εξώδικο, έδωσε την Τρίτη (06/02) ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.

Αρχικά, ο Δήμαρχος ανέφερε πως το εξώδικο στάλθηκε χωρίς κάποια ενημέρωση από τους προέδρους των Τ.Κ. Δόριζας - Βαλτετσίου απέναντι στην εταιρεία και όχι στον Δήμο. Αντίδικος στο συγκεκριμένο θέμα είναι το Δασαρχείο και όχι ο Δήμος Τρίπολης. Στη συνέχεια, επεσήμανε πως πότε δεν είχε ενοχλήσει κάποιος για την ιδιοκτησία, παρά μόνο αφού παραχωρήθηκε ο χώρος στον Δήμο.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παυλής τόνισε τα εξής:

"Οι κύριοι εκτελούν εντολές, πίσω από τα συμβόλαια κρύβονται συμφέροντα."

"Να σταματήσουν τα σόου και τις κουτοπονηριές και να μη τολμήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα όταν ξεκινήσει η εργασία."

"Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν η δικαιοσύνη και η ελεγκτική επιτροπή."

Τέλος, ανέφερε πως θα θίξει το θέμα και στο επερχόμενο Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη στις 27 Φεβρουαρίου, που θα παρευρίσκεται και ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.