Πολιτικη

"Τατούλης και Στρατηγάκος θα το πιουν το πικρό ποτήριο"

Επερώτηση των Περιφερειακών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πρόθεση της Εθνικής Τράπεζας να θάψει στα ορυχεία της Μεγαλόπολης 90.000 τόνους μολυσμένων με αμίαντο αποβλήτων.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

 

"Η πλειοψηφία του ΠεΣυ πρωτοστατούντων των κκ Τατούλη κ Στρατηγάκου (προέδρου του ΠεΣυ) με εκφυλιστικές και παράνομες διαδικασίες διέλυσαν την προηγούμενη συνεδρίαση για να μην παρθούν αποφάσεις στα ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αφού με έωλα επιχειρήματα και κατά παράβαση του κανονισμού μετατόπισαν τη συζήτηση στο τέλος της συνεδρίασης, και όταν ήταν να παρθούν αποφάσεις έφυγαν.

Στη μεθαυριανή συνεδρίαση του ΠεΣυ, ενώ έπρεπε να προηγηθεί στα θέματα Ημερήσιας Διάταξης επερώτηση, που έχει κατατεθεί έγκαιρα, των Περιφερειακών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πρόθεση της Εθνικής Τράπεζας να θάψει στα ορυχεία της Μεγαλόπολης 90.000 τόνους μολυσμένων με αμίαντο αποβλήτων δεν έχει μπει καν στην Ημερήσια Διάταξη κατά παράβαση του άρθρου 16 του κανονισμού λειτουργίας του ΠεΣυ.

 

Δεν πρόκειται για λάθος.

Γιατί εκκρεμεί ακόμη από το Σεπτέμβριο του 2017 επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη μη καταβολή δεδουλευμένων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στους εργαζόμενους της Περιφέρειας.

 

Γιατί τα ίδια κάνουν με επερωτήσεις της επικεφαλής των Οικολόγων.

 

Είναι γελασμένοι ο κύριος Τατούλης και ο κύριος Στρατηγάκος θα "το πιουν το πικρό ποτήριο της απολογίας" για τις επιλογές τους να στηρίζουν την πώληση των λιγνιτικών μονάδων και των ορυχείων και να μετατρέψουν τη Μεγαλόπολη σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο σύμμεικτων, βιομηχανικών και επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων.

 

Στη φιέστα που θα οργανώνουν μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στις 26 και 27 Φλεβάρη, οι εργαζόμενοι, ο λαός στο συλλαλητήριο στις 27 Φλεβάρη θα προβάλουν την απαίτησή τους να πεταχτεί στα σκουπίδια η αντιλαϊκή πολιτική και οι φορείς της".   

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.