Πολιτικη

Στήριξη Κατσίρη σε Λυκουρέντζο

"Στο κενό θα πέσει κάθε προσπάθεια σπίλωσης του Α.Λυκουρέντζου", δήλωσε μέσω δελτίο τύπου ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρίπολης Ν.Δ. Γιάννης Κατσίρης, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

(Δελτίο Τύπου)

"Δηλώνω παρών και στηρίζω απόλυτα τον Α. Λυκουρέντζο! 

Η υπόθεση Novartis έτσι όπως εμφανίζεται και επικοινωνιακά το διαχειρίζεται η κυβέρνηση, είναι πλέον σαφές πως πρόκειται για μια βρώμικη ιστορία, που στόχο έχει να σπιλώσει, να διασύρει και να συκοφαντήσει αδιακρίτως στελέχη της αντιπολίτευσης.

Είναι απολύτως βέβαιο, πως πρέπει άμεσα και σε βάθος να διαλευκανθεί η υπόθεση αυτή από την δικαιοσύνη, με καθαρούς όρους και χωρίς κουκουλοφόρους. Η δημοκρατία στον τόπο μας είναι ισχυρή και κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. 

Η αναφορά του ονόματος, του πρώην υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου στην υπόθεση αυτή, αποδεικνύει περίτρανα πως πρόκειται για ιστορία λάσπης και συκοφάντησης. 

Η Αρκαδία, είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά. Γνωρίζουμε τόσο το δημόσιο, όσο και τον ιδιωτικό βίο του Ανδρέα Λυκουρέντζου και η βιωτή του δεν συνάδει με τέτοιες ενέργειες.

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι ένας από όλους εμάς, τους ανθρώπους του μόχθου. Σωστός οικογενειάρχης και έντιμος πολιτικός. 

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι καθαρός, άμεμπτος και κάθε προσπάθεια σπίλωσής του είναι σίγουρο πως θα πέσει στο κενό.

Φίλε Ανδρέα σε αυτή την δοκιμασία δηλώνω παρών και σε στηρίζω όπως εσύ υποδείξεις! 

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! 

Οπλίσου με υπομονή και είμαι σίγουρος πως δεν θα αργήσει η ημέρα που θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδειχθεί περίτρανα η άδικη ταλαιπωρία που υφίστασαι!"    

 

Ιωάννης Δημ. Κατσίρης

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρίπολης Ν.Δ.

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.